Veel gestelde vragen

Zijn de extensions te hergebruiken?

Ja. De microring en nanoring hairextensions zijn te hergebruiken mits ze goed zijn verzorgd.

Welk merk gebruikt u?

Wij werken met Remy hairextenions.

Moet ik aan de extensions wennen met slapen?

De eerste paar nachten kunt u de hairextensions voelen. Dit wordt in de loop der tijd minder totdat u ze niet meer voelt. Als u gaat slapen kunt u uw haar het beste in een hoge knot doen, dit voorkomt klitten.

Blijf ik de hairextensions voelen?

Nee. De eerste paar dagen zult u de hairextensions nog wel voelen, dit gevoel is na een paar dagen verdwenen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op.

Mijn hoofdhuid is rood en jeukt. Hoe kan dat?

Het kan zijn dat u allergisch bent voor de extensions, ringetje of latex. Neem altijd contact met ons op als dit het geval is. Dan kunnen we samen kijken wat er aan de hand is.

Geven jullie garantie?

Ja. Bij ons krijgt u inzetgarantie, dit houdt in dat de extensions die er de eerste twee weken uitvallen kostenloos worden terug geplaatst.

Het is voor ons onmogelijk om te controleren of u uw extensions goed onderhoud, daarom bieden wij geen andere garanties. Bent u niet tevreden? Neem dan altijd contact op. Zo kunnen wij samen op zoek naar een passende oplossing. Geld terug is bij ons niet mogelijk.

Er zitten klitten in mijn extensions. Hoe kan dat?

De oorzaak kan van alles zijn, het is belangrijker om de klitten er uit te halen. Dit kunt u doen door een goede conditioner en borstel te gebruiken. Met de borstel kunt u voorzichtig alle klitten er uit halen.  Dit kunt u doen door te beginnen bij het bevestigingspunt en dan naar beneden te borstelen.

Moet ik mijn haar vantevoren wassen?

Ja. Als het haar vettig of ongewassen is kunnen de extensions er makkelijker uitglijden.

Hoelang moet mijn haar zijn om hairextensions te laten zetten?

Uw haar moet minimaal 10cm lang zijn. Twijfelt u over de lengte? U kunt altijd een foto sturen voor vrijblijvend advies.

Mag ik zwemmen of naar de sauna met extensions?

Ja. U kunt zwemmen of naar de sauna met hairextensions. Wij raden wel aan om uw haar in een vlecht of hoge knot te doen en na het zwemmen of als u uit de sauna komt een goede haarmasker of conditioner te  gebruiken.