Hairextensions

Wij plaatsen drie verschillende hairextensions. Hieronder leest u welke extensions dat zijn en wat het verschil is tussen onze hairextensions en hoe u de hairextensions het beste kan verzorgen.

Microring hairextensions

De microring hairextensions heeft aan het begin een klein (micro) ringetje. Om deze hairextension te plaatsen wordt er een klein plukje van u eigen haar gepakt en door het ringetje geschoven, waarna deze wordt vastgemaakt met een i-tip.

Voor de microring hairextensions wordt geen hitte en wax gebruikt, waardoor uw eigen haar niet wordt beschadigd en gezond blijft.

Nanoring hairextensions

De werkwijze van de nanoring hairextenions zijn exact het zelfde als bij de microring hairextensions. Echter is er één verschil: de ringen van de nanoring hairextensions zijn nog kleiner.

Ook bij de nanoring hairextensions wordt er geen gebruik gemaakt van hitte en wax.

Keratine wax hairextensions

De keratine wax hairextensions worden aangebracht met wax wat kort wordt verwarmd. De aanhechting van de hairextenion wordt om een plukje van uw eigen haar gevouwen en bevestigd met de Keratine wax.

De hairextensions blijven met deze methode 3 á 4 maanden zitten, dit is uiteraard wel afhankelijk van de verzorging.

Hoe verzorg ik mijn hairextensions?

Al onze hairextensions zijn gemaakt van natuurlijk haar, hierdoor kunt u uw haar stylen zoals wilt. Hieronder leest u een aantal tips hoe u uw extensions het beste kan verzorgen:

 

  • De gemiddelde draagtijd is 3 á 4 maanden. Dit is afhankelijk van uw eigen haargroei, sterkte van uw haar en de verzorging.
  • Gebruik een goede milde shampoo en conditioner.
  • Een goede haarmasker of serum zorgt er voor dat het haar niet uitdroogt. (Let wel op met de microring en nanoring hairextensions. Gebruik de haarmasker of serum niet op de plek waar de hairextensions zit bevestigd, dit kan er voor zorgen dat de ringetjes er uit glijden.)
  • Wilt u uw haar stylen of krullen? Zorg er voor dat de tang niet heter wordt dan 200 graden.
  • U kunt uw haar wel verven, maar niet blonderen.

Ieder mens verliest zo’n 50 tot 100 haren per dag, als je hairextensions draagt kunnen de haren die je normaal verliest nergens heen. Het is normaal dat deze haren mee komen bij het verwijderen van de extensions. Ook is het normaal dat in de loop der tijd 5 tot 10% van de extensions los laten.